torsdag 31 mars 2011

Nu ska jag till gina och shoppa. Sen blir det till å fixa sig inför studentskivan ikväll... var alla klasser på min skola tvugna att ha skiva samma vecka?! Inte en lugn stund.. 

tisdag 29 mars 2011

godmorgon!

Sitter och äter frukost, ville ta en avocado men mådde illa så det blev två kiwisar istället. Kiwi är något man äter alldeles för lite av :)

Idag har joel studentskiva, men jag är aptrött så jag drar nog tidigt. Tänkte att jag ska vara en tiger, fett lat och måla en tröja i tigerfärger + svarta strumpbyxor ^^
förresten så hade min fina klass studentskiva typ i förrigår, det var fina grejer de! Nu ska jag fortsätta med min kiwi frukost

måndag 28 mars 2011

hur länge
tror du
att längtan kan växa

fredag 25 mars 2011

Vår våg har slut på batterier och min pappa kommer inte till min student.
Så just nu er jag ledsen.
Varför ska vi tala om existens, jag vet att ingen kommer att förstå.
Vem skulle kunna lägga sin hand mot en stols ben och känna dess puls.
Vem skulle förstå hur mina lungor andas i takt med väggarna eller hur
mitt hjärtas slag skapar musik tillsammans med det dunkande underlaget mot min bara rygg.

Mina fingertoppar blir till mikroskop när jag sluter mina ögon,
jag känner varje litet hårstrå,
ser porerna i vår hud.
Hur ska någon någonsin kunna se, allt det jag ser. Hur de andas, precis som vi.

Varför ska vi tala om lycka, jag vet att ingen kommer att förstå. Vem skulle kunna

onsdag 23 mars 2011

01. Something you want to do again

Gå på festival.
2005 var jag på hultsfred och det var galet. Bajamajor, svett och sova i tält! Sen är det så sjukt mycket trevligt folk, plötsligt är det tillåtet att prata med någon man inte känner utan att man blir uppfattad som ett mentalt miffo.




"Day list"

Tänker vara rolig och följa en såndär day list som alla andra gör!

day 01 - something you want to do again

day 02 - a trip
day 03 - someone's wardrobe you want to steal
day 04 - a kiss
day 05 - your friends
day 06 - ten things you like
day 07 - the boy of your dreams
day 08 - your favorite dress
day 09 - a movie
day 10 - a picture you can't take your eyes off
day 11 - your dreams
day 12 - your hero
day 13 - a memory
day 14 - the perfect day
day 15 -your favorite blog
day 16 - ten things nobody knows about you
day 17 - another memory
day 18 - what you wore today
day 19 - what you wore to a party

tisdag 22 mars 2011

svenska nationella på fredag och jag är trött!

Aaaaah! TRÖTT jag är :) Har suttit på biblan från halv fyra till åtta och pluggat, den ni! Skrivit på mitt svenska tal inför nationella provet, är nästan klar nu, har ett stycke kvar.  Sen gäller det bara att lära sig det utantill också.. men det projektet tar vi en annan dag. :)

Ska lägga mig i sängen och somna till Yogi bear nu, tredje natten jag kollar på den nu och har inte ens kommit halvvägs, haha! Cp mig :)

Imorgon måste vi betala fett med cash för de biljetter som folk inte har sålt. DUKTIGA mig som har tvingat iväg hela 12 biljetter. Buhu för en tom plånbok. Godnatt!

Sveriges största pärlplatta ?

Så, vårt projektarbete gick ut på att skapa en fotorealistisk pärlplatta i "normalstorlek", och jaaa, vi lyckades väl typ. :)
Den blev inte sveriges största, men kanske sveriges näst största? ;) Sveriges största är gjord av typ 316 000 pärlor och har måtten 240x330 cm.
Vår pärlplatta är gjord av av 125 550 pärlor och är 155x202.5 cm stor!
Vi räknade ut att det tog cirka 200 timmar att lägga den totalt! :D

Här har ni en fin bild på tavlan. :) Motivet är ledningen på skolan, som består av 5 personer. Allt som allt har projektet kostat oss ungefär 2800 kronor, inräknat pärlor, pärlplattor, klisterlappar som användes för att fästa pärlplattorna och skivan som vi klistrade upp den på.

Jag, Lien och Isac, stolta skapare av megapärlplattan!

måndag 21 mars 2011

Ingenting är omöjligt.
Hur härligt smakar inte dessa ord,
som mammas nyvispade grädde och saftiga jordgubbar med socker på som du åt i syrenbärsåns svalkande skugga.
Smekte som den varma och sträva sanden mot dina fotsulor när du lycklig och trygg lekte på barndomens badstrand.

fredag 18 mars 2011

Mat!

Eeeeh ja! Såhär lat är jag en fredagkväll när ingen lagar mat till mig och jag inte orkar laga mat åt mig själv. Undrar varför jag alltid får så dålig andedräkt när jag äter ärtor.. ? Tur att hallon är så jäävla gott! Undrar om de kontrollerar så att det inte är maskar i innan de fryser in dem? Vi fick nått äckligt vegetariskt idag i skolan.. pfft!? KÖTT ska de va! (Om det inte är en latig freddagskväll)

Tröttig dag

Jag är så fruktansvärt TRÖTT!
Helt sjukt, den här veckan har verkligen tagit kol på mig! Har ont i huvudet och hela kroppen darrar när jag går för att den är så trööööötttt! Haha! Meen! Jag "måste" vara vaken ett tag till, så att jag kan sova aslänge imorgon så att jag kan vara vaken sent på lördagen så att jag kan sova ännu längre på söndagen så att jag kan åka till min pojke och vara pigg och vara uppe länge! (Jag brukar alltid somna kring tio i hans säng om kvällarna, hihi! ) Så nu ska jag ligga och busa med honom hela natten så han inte får sova en blund! nää så elak är jag inte, eller? :) hihih
saknar honom TOKIGT mycket

(projektarbetets dag idag, gick bra, alla totaldiggade vår platta, mhm)
pus

onsdag 16 mars 2011

feeeet tidig morgon!

Uuuh, idag gick jag upp kvart över fem för att åka med min pappi till jobbet!
Han skulle hjälpa mig att frakta träskivor till skolan som vi ska använda till vårt projektarbete, och de får inte plats i bilen så det fick bli på flaket till lastbilen! Han skulle jobba i täby idag så då släppte vi av skivorna vid min skola vid halv sju, sen åkte vi vidare till hans jobb i täby centrum. Åkte runt och jobbade i två timmar sen gick vi och åt "lunch" klockan nio. Haha, det är sjukt men dom äter typ ingen frukost så äter dom AStidig lunch istället!
Jag åt en smarrig macka men det blev som frukost :)
Sen fick jag skjuts till skolan, och nu är vi så gott som klara med vårt projektarbete! Vi behöver lägga lite fler plattor och såga till det sista sen är det KLART! WIHOO äntligen!

Det var supermysigt att åka lastbil så tidigt på morgonen! Soluppgång och mysig lite hytt som man sitter i! :) Gillar att åka bil på natten, morgonen och när det regnar! Omnom :) (Gillar min pojkvän mest) Nu jag sova godnatt

tisdag 15 mars 2011

Någon som gillar höga höjder?

Gaashhh, jag som har varit galet taggad på att dra till liseberg i två år nu! GISSA om man blir extra sugen nu när man nyss sett deras senaste attraktion!

Den heter atmosFear och är helt galen! Utflyckten börjar under jorden i något som ser ut som en rymdcentral, sen börjar jokomofjängen åka uppåt, tar cirka 100 sekunder till toppen. HAHA. kan ni gissa hur hög den är? höll på att flippa när jag såg det :o

Om man jämför med Katapulten på grönalund som är 55 meter, eller varför inte fritt fall på sina 80m som är tillräckligt skrämmande så är det INGENTING jämfört med denna! OMGOMG. Den är hela 146 (!!!!!!!!!!!!!!) METER HÖG! HAHAHAHA! Är det inte helt GALET? Alltså 14m kortare än 2st frittfall på varandra och 19m kortare än hela tre katapulten! SJUKT! 10m kortare än kaknästornet också, det ni!

Man lär inte må särskilt bra efter en sån åktur, dock måste den självklart göras! Måste ragga på föräldrarna så vi åker till liseberg i sommar :D



Now, you don't like the sight of mirrors
 
Cause you're scared that the face 
You'll see, will look just like before

måndag 14 mars 2011

Flash

HE HE HE HE
Vi har hållt på med flash på webdesignen i skolan,
gillar att min flashuppgift kom upp på skolans hemsida
HEHEHE HE HEEEE
lite lol att det är massa gräs med, men ändå
Titta på min fina flashjox :)

söndag 13 mars 2011

Aj!

Buhu, stackar mig :(
Trillade och slog mig på vägen hem från jobbet igår. Det var verkligen IShalt och kolsvart så såg ingenting och gick med händerna i fickan så hade inte en chans att parera.. :(
Så nu har jag ett trasigt knä och mina enda ljusa jeans är förstörda. Jag ser ut som en tupp när jag går

Uach! Ser ni, värsta kött såret! Nu är det alldels lila och jätte ekligt :( 
Tänker sitta och titta på min aftereight-dryck med en gaaaaaaalen isbit i. He He He..

onsdag 9 mars 2011

saknar min pojkvän så jäääääävla mycket! :(

Kan man leva på keso ägg och bär?

Tror ni att man kan det? :D ett tag kanske
Äter i princip bara ägg, keso och bär hemma. Perfekt frukost och middag, sen blir det nånting annat till lunch i skolan och vissa middagar hemma så man få rlite variation ;)

Synd bara att min pappa har fått upp ögonen för keso nu också :( Brukar köpa hem 2st 500g som brukar räcka åtminstone 3-4 dagar för mig, men nu när pappis äter så tar det slut på två! Buhu. Sjukt najs är dock att pappas kompis som är här över vardagarna och arbetar tillsammans med min pappa har massa höns hemma! Så när han kommer tar han alltid med 2st 12pack med ägg till mig :D hihi suveräänt!



Så ja, nu blir det omelett med keso och bär då :) smurrsmurr. Ska titta på Aladdin och rövarnas konung medan jag äter, det är ingen hemma så då får man faktiskt lov att titta på tecknat! (älska tecknat!)

tisdag 8 mars 2011

vad gööör man?

Usch! Vilken jobbig dag! Jag har varit sjuukt taggad, glad och typ cpspeedad hela dagen och det har vart.. najs typ (vet inte om min omgivning håller med om det, HEHEHE) men nu känner jag mig bara jättebajs. Trött och ledsen, typ. Ska fördriva lite tid med att titta på charlie sexyman och dricka te. Mediokert, men vet inte om kvällen kan bli mycket bättre än så faktiskt.
Suck. Hoppas på att humöret är lite mer stabilt imorgon. Ska börja dagen med en morgonpromenad med hunden, sen ska vi till en gammal porrbiograf med klassen. Titta på nåt...

Kram, hej, puss

God morgon!

God morgon! Vilken skön start på dagen jag har fått! Vaknade tidigt av mig själv och tog en 40 minuterspromenad med vovven :) Sen slöade jag massa hemma, och nu är jag i skolan alldeles för tidigt så passar på att skriva lite på akademiska uppsatsen.

Idag ska vi på bartenderkurs med klassen, fett skoj. HEHE :) Fast egentligen borde jag vara hemma och plugga matte och sam. Igår var jag duktig och letade information i böcker på biblan, sats.

söndag 6 mars 2011

Oiskiboiski!

Happ. Imorgon börjar skolan igen efter en veckas lov. Har vart fett skönt med lite ledigt och det var väl tur att man blev sjuk just nu vid lovet, hade gått i taket om jag skulle behövt missa en vecka i skolan ^^ livsfarligt!

Imorgon börjar jag 8.30 med webdesign, ska göra klart mitt arbete i flash :) Sen blire mattee, måste spurtplugga kommande veckan eftersom att det är prov om en vecka. Känner mig alldeles för oförberedd, men med lite intensivplugg kanske det går :)

Ska ta mig en varm och skön dusch nu, peela bort den sista lilla sjukdomen som finns kvar i mig! Sen blir det en kopp te och en kvällsmacka innan jag lägger mig. puss

Haha, den här hunden är så sötful!
Känner mig bättre! Men min hals är fortfarande lite crazy och gör inte riktigt som jag vill.. så är jag snorig också.

Ska dricka te och skriva lite på min akademiska uppsats nu. Hade tänkt skriva minst 1-2 timmar per dag under lovet och det gick bra i början, sen blev jag sjuk och då bara sket det sig.. >.<  Så nu har jag mycket att göra. Hejs!

fredag 4 mars 2011

Fortfarande cpont i min hals! Fattar itne vad som är problemet.. svårt att prata och äta :( buhu stackars mig