tisdag 23 september 2008

Bildbevis

Ååh vilken underbar dag det har varit. Inte ett moln på himlen och vi gick till statoil och köpte glass (somliga te) och stod i solen och åt och drack. Vi hade foto idag, och erika var sö t och klev ner i nått vattenhhål så hela hennes fit och halva ben typ var blött, stackarn. vi fick fota i rörelse. det var kul , att de hur det blev. BEA och ZANDRA och JAG har planerat lite också. och ZANDRA har lägenhet i täby också, så de e as najs!
Vi spelade pingis idag. det var några macho-snubbar där men de var kanska mjuka, de flyttade på sig när vi kom å bufflade på. eller aah frågade om vi fick spela. de höll bara på att kasta med sin jävla rugby boll, man blev ju fett rädd när den for över huvudet stup i kvarten. men de var snälla ändå. de plockade upp våran boll när den flög lite kors och tvärt genom skåphallen, haha, och så fick man den i ögat och såg säkert missfoster ut men det gör inget. tycker det var kul iaf. Zandra hittade "okej sex" boken och läste lite ur den. Och kom snaart på, liksom jag, att den är väldigt lustig..

Vi har iaf kommit fram till den slutsats att Joel är för lite med oss. Vi har försökt berätta för honom att hans klasskompisar bara utnyttjar honom och att han borde vara mer med oss för vi saknar honom, men han tror nog inte på oss. men han är mysig ändå.
adam : jaa, men vi utnyttjar ju bara joel för vi vill va lika coola som honom
HAHA tonta.

Och idag, alldeles nyss faktiskt, så fick jag reda på att ville har skaffat flickvän! as glad för hans skull. hoppas det håller sig. :)

i morgon är det onsdag och då ska vi på moderna museet med estet gruppen, ska väl bli sådär.. hade tänkt hoppa det eftersom man missat gympan pga det.. men sen sa de att om man inte kommer så får man en hemuppgift att göra så då ere väl lika bra att gå.. slutar halv tolv å då ska man typ tillbaka till skolan, men åker man tillbaka = drygt en timma + att man ska äta så hinner man fan knappt till sista lektionen, så det känns värdelöst.. så stannar kvar i stan och försöker hitta födelsedagspresent till julia! stor flicka hon blir nu. får se vad man ska hitta på.
sen kanske ja ska träffa tommy också, men de bero på när han slutar. mellan 13.10 och 15.40. hoppas det blir tidigt så vi hinner ses en stund :) ska träffa honom på torsdag också men ändå, de va ju ända sen i lördags nu och vi kommer inte hinna ses på hela helgen.

I morgon kommer sara hem också från turkiet! neger som hon kommer vara så kommer man ju känna sig lagom vit, vit neger. hoppas hon har haft det jätte bra bara med inte för många påflugna turkar. ska till henne på kvällen sen när hon kommer hem, kring åtta, å sova hos henne, eftersom hennes föräldrar stannar en vecka till i turket och ehnens syrra bor i vaxholm. (: klart hon vill ha lite sällskap.

Annars så sitter jag här med lillebror och snackar skit. han fick reda på idag att han ska ha siitt gips i två - tre veckor till, hoppas det blir tre ! (a)
somnade en timma idag på hans säng, haha när jag skulle plugga mattepat. ja så gåre ibland :P

barnmorskan : har du testat att sova lite mer? Man kan må illa av för lite sömn, pröva med att tvinga dig i säng vid nio tio åtminståndet en dag i veckan, och kanske oftare. Och så måste du försöka att äta frukost så ofta du kan, tvinga ner maten.

haha okej :)

Nu ska jag gå å lägga mig på lillebror och försöka undvika att bli nerputtad från sängen. Sen ska jag gå å lägga mig.
Puss på alla söta negerrumpor.

Inga kommentarer: